foto

Ona Kamu

  • nar. 24.7.1967 (52 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 It’s All Right
Tottumiskysymys
2018 Pieniä suuria valheita
2017 Kuudes kerta
Yösyöttö
2016 Golgata (studentský film)
2015 Armi elää!
2013 Nuoren Wertherin jäljillä
2010 Päivät kuin unta (TV film)
2004 Populärmusik från Vittula
2000 Automat na lásku
1999 Apinamies! (studentský film)
Ihon aika (TV film)
Itsenäisyyden ilta (TV film)
Juha
1998 Armon aika
1996 Abiel - erakon tarina (TV film)
Mraky odtáhly
Sepelimurskaamon kauniin Jolantan ihmeellinen elämä
1994 Anita
Rondaus
1993 Jänis (TV film)
Kalliolle kukkulalle (TV film)
1992 Back to the USSR – Takaisin Ryssiin
Hamlet (TV film)
Kim byl Joe Luis?
1990 Naida vai palaa (TV film)

TV seriály

2019 Nyrkki (TV seriál)
Murha Moskovassa (E05)
2018 Rig 45 (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2009 Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Kahdesta pahasta (E06)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
Luistelua (E11)
2005 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Kaksi pommia (S03E01)
2003 Kansankynttilät (TV seriál)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Muodollisesti pätevä (TV seriál)
1998 Team Ahma (TV seriál)
1996 Mahdottoman tavallinen Jorma Laine (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1993 Kiimaiset poliisit (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)

Host

TV pořady

2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1991 Kummeli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky