foto

Ramin Yazdani

  • nar. 1952
    Írán
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ein Sommer auf Zypern (TV film)
2016 Almuth und Rita – Zwei wie Pech und Schwefel (TV film)
Dead Man Working (TV film)
Der Tel-Aviv-Krimi: Tod in Berlin (TV film)
Kommissarin Lucas - Schuldig (TV film)
2015 Familie verpflichtet (TV film)
Fünf Freunde 4
2014 Křížová cesta
Polovina světa
2013 Die letzten Tage des Parvis K.
Ranhojič
Tatort - Schwarzer Afghane (TV film)
2012 Dvě tváře důvěry (TV film)
Iron Sky
2011 Doma cizincem
Frankfurt Coincidences
2010 Vánoce a Ramadán (TV film)
Weihnachten im Morgenland (TV film)
Zeiten ändern Dich
2009 Sterne über dem Eis (TV film)
2008 Leo und Marie - Eine Weihnachtsliebe (TV film)
2007 Hotel snů: Dubai (TV film)
Sperling und die kalte Angst (TV film)
2006 Gabra2 (studentský film)
Stoning, The
2005 Drei gegen Troja (TV film)
2004 Bella Block - Die Freiheit der Wölfe (TV film)
Luis
2002 Sokoli
Život mě zabíjí
2001 Der Mistkerl
Tanker (TV film)
2000 Matkou proti své vůli (TV film)
1999 Vater im Alleingang, Ein (TV film)
1998 Straßen von Berlin - Rivalen, Die (TV film)
Wut im Bauch (TV film)
1996 Das Tor des Feuers (TV film)
1990 Schwarz Rot Gold - Wiener Blut (TV film)

TV seriály

2016 Nobel (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2015 Krüger aus Almanya (TV seriál)
2014 Schmidt - Chaos auf Rezept (TV seriál)
Kriminálka Berlín (TV seriál)
So Gott will (S02E04)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Dva muži zákona (TV seriál)
2002 40. okrsek (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Bruder Esel (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)

Hudební videoklipy

2013 Die Goldenen Zitronen: Der Investor (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace