foto

Andrzej Dziurawiec

  • nar. 29.11.1953 (67 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Polepšovna
1982 Karate po polsku

TV seriály

2018 W rytmie serca (TV seriál)
Kłopotliwy sekret (S02E03)
2015 Na dobre i na złe (TV seriál)
Kłamca (S17E16)
Szczeniak (S17E04)
2014 Na dobre i na złe (TV seriál)
Zaufaj mi! (S16E34)
Trauma (S16E20)
Operacja „Ślub” (S16E12)
další epizody (4)
2013 Na dobre i na złe (TV seriál)
Więzy krwi (S15E32)
Czuwanie (S15E26)
Zmiana planów (S15E19)
další epizody (5)
2012 Na dobre i na złe (TV seriál)
To nawet nie jest początek (S14E27)
Gra o życie (S14E19)
Piknik (S14E12)
další epizody (4)
2011 Na dobre i na złe (TV seriál)
Gorzka prawda (S13E38)
Damski bokser (S13E29)
W cieniu sławy (S13E24)
2005 Dziki 2. Pojedynek (TV seriál)
Pechowy kuzyn (E10)
Trafiony – zatopiony (E09)
Magiczne źródełko (E05)
2004 Dziki (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky