foto

Andrzej Dziurawiec

  • nar. 29.11.1953 (65 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Polepšovna
1982 Karate po polsku

TV seriály

2018 W rytmie serca (TV seriál)
Kłopotliwy sekret (S02E03)
2004 Dziki (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace