foto

Oscar L. Costo

  • nar. 11.7.1953 (65 let)
    Havana, Kuba

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2010 Shanghai Blue
2006 Shanghai Red
2004 Poslední jízda (TV film)
2003 Ukradené Vánoce (TV film)
2002 Svatý hříšník (TV film)
2001 Navždy svoji (TV film)
Santův zatoulaný sob
2000 Vražda v dámském klubu (TV film)
1994 Pach smrti (TV film)
Ztracený syn (TV film)
Ztracený syn 2 (TV film)
Ztracený syn 3 (TV film)
Ztracený syn 4 (TV film)
1993 Neporazitelný
Zaslepený (TV film)
1992 Broken Cord, The (TV film)
Teror v L.A.
1991 Akademický zločin (TV film)
Neškodná lež (TV film)
Rudý vítr (TV film)
1990 Fotograf smrti (TV film)
1988 Půlnoční křižovatka
Zatracená duše

TV seriály

2008 Ochrana svědků (TV seriál)
1998 Sins of the City (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Shanghai Blue
2006 Shanghai Red
2003 Encrypt (TV film)
2000 My Funny Valentine (TV film)
1997 Operace Alfa - Komando (TV film)

TV seriály

2001 Lovci netvorů (TV seriál)
1998 Síť (TV seriál)
1997 Komando (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Swift Justice (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Shanghai Blue
2006 Shanghai Red

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace