foto

Katharina Nesytowa

  • nar. 1985
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 So weit das Meer (TV film)
Tödliches Erwachen (TV film)
2017 Zorn - Kalter Rauch (TV film)
2016 Volltreffer (TV film)
Zorn – Wie sie töten (TV film)
2015 Zorn - Vom Lieben und Sterben (TV film)
Zorn - Wo kein Licht (TV film)
2014 Let's go! (TV film)
Zorn - Tod und Regen (TV film)
2013 Bella na rozcestí (TV film)
Dědovčina
2012 Bella a nesplněný sen (TV film)
2011 Die fremde Familie (TV film)
Ein starkes Team - Gnadenlos (TV film)
2010 Výkřiky do tmy (TV film)
2007 Bella Block - Weiße Nächte (TV film)
Ein starkes Team - Blutige Ernte (TV film)

TV seriály

2016 Helen Dorn (TV seriál)
Die falsche Zeugin (E06)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2014 Die Detektive (TV seriál)
2013 Heldt (TV seriál)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Wege zum Glück - Spuren im Sand (TV seriál)
2010 Místo činu: Berlín (TV seriál)
Du bekommst, was dir zusteht (E09)
Was kostet Berlin? (E08)
Wer Angst hat, verliert (E07)
další epizody (7)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Stralsund (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace