foto

Katharina Nesytowa

  • nar. 1985
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nicht tot zu kriegen (TV film)
2019 Ein verhängnisvoller Plan (TV film)
F for Freaks
So weit das Meer (TV film)
2017 Zorn - Kalter Rauch (TV film)
2016 Volltreffer (TV film)
Zorn – Wie sie töten (TV film)
2015 Zorn - Vom Lieben und Sterben (TV film)
Zorn - Wo kein Licht (TV film)
2014 Let's go! (TV film)
Zorn - Tod und Regen (TV film)
2013 Bella na rozcestí (TV film)
Dědovčina
2012 Bella a nesplněný sen (TV film)
2011 Die fremde Familie (TV film)
2010 Výkřiky do tmy (TV film)

TV seriály

2020 Hamilton (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2018 Soko Vídeň (TV seriál)
Gevatter Hein (S13E15)
2016 Helen Dorn (TV seriál)
Die falsche Zeugin (E06)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2014 Die Detektive (TV seriál)
Skydiver (E06)
2013 Heldt (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
Smrt pod palmami (S02E07)
2012 Wege zum Glück - Spuren im Sand (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Matchball (S03E18)
SOKO Wismar (TV seriál)
Tod eines Rettungsschwimmers (S09E16)
2011 Správná dvojka (TV seriál)
Gnadenlos (E50)
2010 Místo činu: Berlín (TV seriál)
Du bekommst, was dir zusteht (E09)
Was kostet Berlin? (E08)
Wer Angst hat, verliert (E07)
další epizody (7)
2009 Stralsund (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Správná dvojka (TV seriál)
Blutige Ernte (E36)
Bella Block (TV seriál)
Weiße Nächte (E23)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky