foto

Jerry Jameson

  • nar. 26.11.1934 (84 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Rukojmí
2009 Safe Harbor (TV film)
2004 Poslední let
2003 AT13 zasahuje: Šachmat (TV film)
2002 AT13 zasahuje: Útok v Kapském městě (TV film)
1998 Země svobodných
1996 Unesli mi ženu (TV film)
1994 Gunsmoke: One Man's Justice (TV film)
1993 Bonanza: Návrat (TV film)
Gunsmoke: The Long Ride (TV film)
1992 Gunsmoke: To the Last Man (TV film)
1989 Oheň a déšť (TV film)
Ohrožení na dálnici 91 (TV film)
1988 Red Spider, The (TV film)
1987 Sniper
1986 Do vlastních řad (TV film)
Žár
1985 Rychle domů (TV film)
1984 Cowboy and the Ballerina, The (TV film)
Last of the Great Survivors (TV film)
1983 Cowboy (TV film)
Dívka k pronajmutí (TV film)
Hvězdolet I. (TV film)
1982 Horká linka (TV film)
1981 Smrt u Hell's Gate (TV film)
Stand by Your Man (TV film)
1980 Dan August: Murder, My Friend (TV film)
V pravé poledne 2 (TV film)
Vyzvednutí Titaniku
1978 Smrtící kometa (TV film)
Superdome (TV film)
1977 Letiště '77
1976 The Invasion of Johnson County (TV film)
Volání divočiny (TV film)
1975 Secret Night Caller, The (TV film)
Smrtící věž (TV film)
The Lives of Jenny Dolan (TV film)
1974 Elevator, The (TV film)
Heat Wave! (TV film)
Teror na 40. podlaží (TV film)
The Bat People
Větrná smršť (TV film)
1972 Brute Corps
Motorkáři

TV seriály

1998 Sedm statečných (TV seriál)
1997 JAG (TV seriál)
Smůla (S02E03)
1996 Lazarus Man, The (TV seriál)
1995 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Život je změna (S03E23)
Indiánský agent (S03E14)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Modelky s.r.o. (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1990 Stíny nad LA (TV seriál)
1989 B.L. Stryker (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Tělo a duše (S01E07)
1985 Dáma v modrém (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1994 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Otcové a synové (S03E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace