foto

Tošifumi Kawase

  • nar. 1958

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Higurashi no naku koro ni kaku: Outbreak
2009 Higuraši no naku koro ni: Rei
2005 Tenjō tenge: Ultimate Fight
1992 Zettai muteki Raidžin ó
1987 Dead Heat

TV seriály

2008 Mission-E (TV seriál)
2007 Šion no ó (TV seriál)
2004 Tendžó tenge (TV seriál)
2003 Bakuten Shoot Beyblade G Revolution (TV seriál)
2002 Dragon Drive (TV seriál)
Pita Ten (TV seriál)
2001 Beyblade (TV seriál)
1999 Bomberman B-Daman: Bakugaiden victory (TV seriál)
1998 AWOL (TV seriál)
Eat-Man '98 (TV seriál)
Ginga hjórjú Vifam 13 (TV seriál)
1997 Next Senki Ehrgeiz (TV seriál)
1996 Čódža Raideen (TV seriál)
1994 Haó taikei rjú Knight (TV seriál)
1993 Rocket Kidz: Dinorobots (TV seriál)
1992 Genki bakuhacu Ganbaruger (TV seriál)
1991 Zettai muteki Raidžin ó (TV seriál)
1988 Joroiden samurai Troopers (TV seriál)
1987 Mister Adžikko (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace