foto

Devin Druid

  • nar. 27.1.1998 (19 let)
    Virginia, USA

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sugar!
2016 Imperium
Macbeth Unhinged
Wiener-Dog
2015 Hlasitější než bomby
2013 Disgrace

TV seriály

2017 13 Reasons Why (TV seriál)
2014 Olive Kitteridgeová (TV seriál)
Those Who Kill (TV seriál)
2013 Domek z karet (TV seriál)
2010 Rozvedený se závazky (TV seriál)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Videa (1)

  • Video © Home Box Office (HBO)
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Ukázka z filmu 1 - Devin Druid (herec), Frances McDormand (herečka), Richard Jenkins (herec)
    01:09
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace