foto

Sharone Meir

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Relive
2017 Kruhy
2016 Keep Watching
Mr. Church
2015 Brána temnoty
2014 Whiplash
2013 Jodi Arias: Dirty Little Secret (TV film)
Super Clyde (TV film)
Up the Wrong Tree
2012 Crazy Eyes
2011 The Details
2010 Edgar Floats (TV film)
2009 Poslední dům nalevo
2008 Camille
Temné ulice
The Haunting of Molly Hartley
2007 Alibi (TV film)
2006 Pokojný bojovník
2005 Coach Carter
2004 Zátoka ticha
2003 Partners, The (TV film)
2000 2 on U
Boys Life 3
Mashehu Totali
1999 Endgame
Out in Fifty
1998 Fotograf
1997 Inside Out
Sbohem Ameriko

TV seriály

2016 Kořeny (TV seriál)
Part 1 (E01)
2014 Benched (TV seriál)
2013 Family Tools (TV seriál)
2012 Zajatci předměstí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2011 Against the Wall (TV seriál)
2010 The Deep End (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
Ted a spol. (TV seriál)
Zapomenutí (TV seriál)
2007 October Road (TV seriál)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
2002 Taxík (TV seriál)
Philly (TV seriál)
Mojo Rising (E22)
Thanks for the Mammaries (E21)
Tall Tales (E20)
další epizody (11)
2001 Chronicle, The (TV seriál)
Philly (TV seriál)
Live and Leg Die (E11)
Fork You Very Much (E10)
Loving Sons (E09)
další epizody (11)
The Tick (TV seriál)
2000 Brutally Normal (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace