foto

Clémentine Célarié

  • nar. 12.10.1957 (60 let)
    Dakar, Senegal
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 I dva jsou rodina
2015 Les yeux ouverts (TV film)
2014 Meurtres à Rocamadour (TV film)
2013 Láska v oblacích
2011 La Ligne droite
Les Adoptés
Mám strach zapomenout (TV film)
Marthe Richard (TV film)
2010 Gendre idéal 2, Le (TV film)
2009 Juste un peu d'@mour (TV film)
La Différence, c'est que c'est pas pareil
Le Siffleur
Passion selon Didier, La (TV film)
Victor
2008 Enfants d'Orion, Les (TV film)
Sa raison d'être (TV film)
2006 Monsieur Léon (TV film)
2005 Bien dégagé derrière les oreilles (TV film)
Les vagues (TV film)
Un coin d'Azur (TV film)
2004 Mon fils d'ailleurs (TV film)
2003 Satánek
2002 Veronika chce spravedlnost (TV film)
2001 Du côté des filles
Neposlušné srdce
Objectif bac (TV film)
Reines d'un jour
2000 Banquise, La (TV film)
Hledám pronájem
Tribu de Zoé, La (TV film)
1999 Coquelicots sont revenus, Les (TV film)
Enfants du jour, Les (TV film)
1998 Femme d'un seul homme, La (TV film)
Il n'y a pas d'amour sans histoires (TV film)
1997 Les soeurs Soleil
1996 Chromozómy XY
Vie avant tout, La (TV film)
1995 À cran
Bídníci 20. století
Sans souci
Sept ans et demi de réflexion
1994 Le Cri du coeur
Les Braqueuses
Pomsta jedné plavovlásky
Rage au coeur, La (TV film)
1993 Abracadabra
Toxic Affair
Vent d'est
Zpovědní tajemství (TV film)
1992 Les Années campagne
Noci šelem
Turbulences (TV film)
2 bis, rue de la Combine (TV film)
1991 Génial, mes parents divorcent!
Niklaus und Sammy
Poison d'amour (TV film)
1990 Adrénaline
Silence d'ailleurs, Le
1989 Indické nokturno
Morte fontaine (TV film)
1988 Sanguines
1987 Rozmařilý život Gérarda Floqua
1986 Cikánka
Complexe du kangourou, Le
Justice de flic
La femme secrète
37,2 po ránu
1985 Blanche a Marie
Les nanas
Moi vouloir toi
Telefon zvoní vždycky dvakrát
1984 Pomsta opeřeného hada
V záři reflektorů
1983 Garçon !

TV seriály

2016 Lebowitz contre Lebowitz (TV seriál)
2014 Accusé (TV seriál)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2011 Vestiaires (TV seriál)
2009 Les Invincibles (TV seriál)
2006 Nováčci (TV seriál)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
2004 Tajemství jezera (TV seriál)
2000 Cape et l'épée, La (TV seriál)
1991 Myster Mocky présente (TV seriál)
1989 Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1988 Coup de foudre (TV seriál)
Studený pot (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

2016 Dakar, ta nostalgie
2015 Les petits secrets des grands tableaux (TV seriál) - vyp.
1987 La nuit des Molières (TV seriál)

TV pořady

2014 Un soir à la Tour Eiffel (TV pořad)
2013 Jusqu'ici tout va bien (TV pořad)
2012 Le grand 8 (TV pořad)
2010 Comment ça va bien! (TV pořad)
2009 La traversée du miroir (TV pořad)
2006 Salut les Terriens (TV pořad)
T'empêches tout le monde de dormir (TV pořad)
2003 La méthode Cauet (TV pořad)
2002 Le fabuleux destin de... (TV pořad)
2001 Y a un début à tout (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Union libre (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1997 Stars'N Co (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1994 Ça se discute (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace