foto

Lance Tafelski

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Random Tropical Paradise
2016 Stressed to Kill
Vincent-N-Roxxy
2015 Walt Before Mickey
2014 Chu and Blossom
Novice, The (TV film)
2013 Occult (TV film)
2011 Cut

TV seriály

2017 Preacher (TV seriál)
Viktor (S02E04)
Damsels (S02E03)
Underground (TV seriál)
Citizen (S02E09)
2016 Kořeny (TV seriál)
Part 3 (E03)
2015 Into the Badlands (TV seriál)
Hand of Five Poisons (S01E06)
Živí mrtví (TV seriál)
JSS (S06E02)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
An Honest Woman (S02E05)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Přenašeč (S01E02)
2013 Graceland (TV seriál)
Ospalá díra (TV seriál)
Klíčky Šalamouna krále (S01E04)
The Originals (TV seriál)
House of the Rising Son (S01E02)
2012 One Tree Hill (TV seriál)
Hardcore Will Never Die, But You Will (S09E10)
Catastrophe and the Cure (S09E06)
2011 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Mind Games (S05E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace