foto

Gerhard Berger

  • nar. 27.8.1959 (59 let)
    Wörgl, Tyrolsko, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Ferrari 312B
2015 Help! - 50 Jahre Beatles in Obertauern (TV film)
2011 Zeit.geschichte (TV seriál)
2010 Senna
2009 Toni Sailer: Der schwarze Blitz von Kitz (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

2009 Formula 1: BBC Sport (TV pořad)
1990 Ruutulippu (TV pořad)
Tohuwabohu (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1976 Club 2 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace