foto

Max Bremer

  • nar. 1952
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Matsi
2015 Tredje Dejten
2014 Mainio herra Iloinen
2012 Index lásky
2011 Eräänä sateisena iltana (TV film)
2010 Kosminen kulkuri
2008 Jungle of Dreams (TV film)
2003 Broidit
2001 Eläköön markkinatalous
Turilas & Jäärä
2000 Apinajuttu
Space Pigs
1997 Juhannustarinoita
1993 Laihan miehen balladi (studentský film)
Ripa ruostuu
1991 Mitä pimeämpi yö - sen kirkkaammat tähdet (TV film)
1990 Stenhjärta

TV seriály

2019 Muumilaakso (TV seriál)
Muumimamman apulainen (E10)
Muumipapan kalajuttu (E08)
Kultainen häntä (E05)
další epizody (6)
2018 Donna (TV seriál)
Laillista toimintaa (S01E03)
Sorjonen (TV seriál)
Varjoa vailla 2/2 (S02E10)
Verenneito 2/2 (S02E08)
Verenneito 1/2 (S02E07)
další epizody (9)
2016 Kohtuuttomuuksia (TV seriál)
Juhannussalko (E03)
Sorjonen (TV seriál)
Loppupeli 2/2 (S01E11)
Loppupeli 1/2 (S01E10)
Nainen järvessä 2/2 (S01E09)
další epizody (11)
2006 Rikospoliisi ei laula (TV seriál)
Kuoleman askelmerkit (E06)
2005 Pieni rakkaustarina (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
2004 Fling (TV seriál)
Pieni rakkaustarina (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Kuumia aaltoja (TV seriál)
Venny (TV seriál)
Tyhjyyden aatto (E08)
Sisäinen verenvuoto (E07)
Vaik onni mikä tulkohon (E06)
další epizody (5)
1993 Metsolat (TV seriál)

Dokumentární

2017 Seitsemäntoista (TV seriál)
Itsenäisyys (E03)
Valta (E02)
Vapaus (E01)
2013 Mesenaatti

Host

TV pořady

2014 Nuottien matkassa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace