foto

Dominika Paleta

  • nar. 23.10.1972 (47 let)
    Krakow, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Un Papá Pirata
2013 Villa, Itinerario de una pasión
2011 Memorias de mis Putas Tristes
Otra familia, La
2003 Ladies' Night

TV seriály

2016 El hotel de los secretos (TV seriál)
2010 Mujeres asesinas 3 (TV seriál)
Triunfo del amor (TV seriál)
2008 Mañana es para siempre (TV seriál)
2007 Trece miedos (TV seriál)
2005 Plateados, Los (TV seriál)
2003 Alma herida, El (TV seriál)
2001 La Intrusa (TV seriál)
2000 Locura de amor (TV seriál)
Vášnivý polibek (TV seriál)
1999 Navzdory osudu (TV seriál)
Tres mujeres (TV seriál)
1998 Dvě tváře lásky (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky