foto

Ivry Gitlis

  • nar. 22.8.1922 (96 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Des gens qui s'embrassent
2003 Sansa
1999 Cachetonneurs, Les
1984 Swannova láska
1975 Příběh Adély H.
1974 Übernachtung in Tirol (TV film)

TV seriály

2007 Collection Fred Vargas (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1964 Top à... (TV seriál)

TV pořady

1975 Système 2 (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

2003 Sansa
1985 Stradivarius (TV film)
1971 Valparaiso, Valparaiso

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace