foto

Brandon De Wilde

  • nar. 9.4.1942
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 6.7.1972 (30 let)
    Denver, Colorado, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Wild in the Sky
1971 Deserter, The
1965 Po zlém
Those Calloways
1964 Tenderfoot, The (TV film)
1963 Hud
1962 Všechno se hroutí
1959 Blue Denim
1958 Missouri Traveler, The
1957 Noční přepadení
1956 Good-bye, My Lady
1953 Shane
1952 The Member of the Wedding

TV seriály

1953 Jamie (TV seriál)

Dokumentární

2008 How the West Was Lost

TV pořady

1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace