foto

Joan Freeman

  • nar. 8.1.1942 (76 let)
    Council Bluffs, Iowa, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Pátek třináctého 4
1982 Ten, co nosí smůlu
1978 Death Moon (TV film)
1977 Warhead
1967 The Fastest Guitar Alive
The Reluctant Astronaut
1965 Honáci
1964 Elvis Presley: Roustabout
1963 Munroe (TV film)
Three Stooges Go Around the World in a Daze, The
1962 Panic in Year Zero!
Tower of London
1961 Italské prázdniny
1959 The Remarkable Mr. Pennypacker
1956 Teenage Rebel
1951 Pistol Harvest

TV seriály

1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1984 Riptide (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Code R (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1974 Sierra (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
To Rome with Love (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1965 Mister Roberts (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
National Velvet (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 Sandy Dreams (TV seriál)

Dokumentární

2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th

TV pořady

1952 The Bob Hope Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace