foto

Len Hendry

  • nar. 7.3.1909
    St. Paul, Minnesota, USA
  • zem. 18.2.1981 (71 let)
    Port Angeles, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Krutá noc
The Fastest Guitar Alive
1964 Zbohatlíci
1962 Who's Got the Action?
1959 Five Pennies, The
Li'l Abner
Na sever severozápadní linkou
Poslední vlak z Gun Hillu
1958 Hot Spell
Pirát
Rock-a-Bye Baby
1957 Beau James
Hear Me Good
Omar Khayyam
Přestřelka u ohrady O.K.
The Buster Keaton Story
The Joker Is Wild
1956 Desatero přikázání
Pardners
1955 Jupiter's Darling
Strategic Air Command
The Court Jester
The Girl Rush
The Seven Little Foys
1954 Okno do dvora
Sign of the Pagan
1953 Arena
Houdini
Pony Express
The Caddy
The Stars Are Singing
1952 Carrie
Operation Secret
Somebody Loves Me
1951 His Kind of Woman
Místo na výsluní
Redhead and the Cowboy, The
Show Boat
Storm Warning
1950 Bod zlomu
Branded
Cesta bez návratu
Copper Canyon
Sunset Blvd.
1949 Bride of Vengeance
Dear Wife
Red, Hot and Blue
The Great Gatsby
The Lady Takes a Sailor
1948 Beyond Glory
Hazard
Isn't It Romantic?
Night Has a Thousand Eyes
Sealed Verdict
The Emperor Waltz
Velké hodiny
Zahraniční aféra
1947 Blaze of Noon
Calcutta
Cesta ke hvězdám
Kalifornie
Ladies' Man
Neporažená
Suddenly, It's Spring
Variety Girl
Where There's Life
1946 Blue Skies
Cross My Heart
Monsieur Beaucaire
O.S.S.
Sister Kenny
The Dark Horse
1945 Duffy's Tavern
1944 Ať žije hrdina dobyvatel
Faces in the Fog
I Love a Soldier
Practically Yours
1941 Among the Living
Caught in the Draft
Pacific Blackout

TV seriály

1966 Family Affair (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Whispering Smith (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Harbor Command (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Public Defender (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace