foto

David Alaux

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Esa z pralesa
2012 Spike 2
2011 Esa z pralesa: Dobytí jižního pólu (TV film)
2008 Spike (TV film)

TV seriály

2014 Esa z pralesa (TV seriál)
2011 Les As de la Jungle En Direct (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Esa z pralesa
2012 Spike 2
2011 Esa z pralesa: Dobytí jižního pólu (TV film)
2008 Spike (TV film)

TV seriály

2011 Les As de la Jungle En Direct (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace