foto

Emmanuel Curtil

  • nar. 7.2.1971 (46 let)
    Charenton-le-Pont, Val-de-Marne, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Esa z pralesa
Zombillénium
2015 Mune - Strážce měsíce
On the Horizon
2011 Les As de la jungle - Opération banquise (TV film)
2004 Smečka (TV film)
2002 Corto Maltese: La cour secrète des Arcanes
1999 Babar král slonů
1997 Rouge et le noir, Le (TV film)
1989 Un Été d'orages
1985 Petite fille modèle, La (TV film)
1984 Vive les femmes!
1983 Un dimanche de flic
1982 Ubožáci

TV seriály

2003 Funky Cops (TV seriál)
2001 Nová dobrodružství Lucky Luka (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1993 Chien et chat (TV seriál)
1988 Vie en panne, La (TV seriál)
1985 Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
1981 Mon meilleur Noël (TV seriál)

Dokumentární

2010 Bonobos

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace