foto

Presciliana Esparolini

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Miss Virginia
Untitled Drake Doremus Project
2018 'He's Watching' (TV film)
The Thinning: New World Order
We, the Coyotes
2016 Sniper - Lovec duchů
2013 Beverly Hills Cop (TV film)
2001 Listopadová romance

TV seriály

2019 Zelenáč (TV seriál)
The Checklist (E19)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Hen Begins (S02E09)
2016 Mlčeti zlato (TV seriál)
Ghosts of Quitman (E05)
Blood Brothers (E02)
2015 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Kocovina (S12E15)
2014 Stalker (TV seriál)
Manhunt (E03)
Ray Donovan (TV seriál)
ŰberRay (S02E02)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Halloween 1/2 (S01E04)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Tvrdě vydřené peníze (S01E04)
Castle na zabití (TV seriál)
Vrah na videu (S03E08)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Machismo (S01E19)
2005 Policejní odznak (TV seriál)
Ain't That a Shame (S04E13)
JAG (TV seriál)
JAG: San Diego (S10E17)
2001 24 hodin (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace