foto

Just Jaeckin

  • nar. 8.8.1940 (79 let)
    Vichy, Allier, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1984 Gwendoline
1981 Milenec Lady Chatterleyové
1980 Girls
1979 Collections privées
1978 Hombre objeto
1977 Madame Claude
1975 Příhody dívky O
1974 Emmanuelle

TV seriály

1981 Buď zdráv, šampióne (TV seriál)

Dokumentární

1991 The King of Ads

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1980 Girls

Dokumentární

2000 Hard Look, A (TV film)

Host

TV pořady

2007 Un jour, un destin (TV pořad)
1975 Les rendez-vous du dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace