foto

Carol Ann Susi

  • nar. 2.2.1952
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 11.11.2014 (62 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Zkus mě rozesmát
2008 Red Velvet
2006 Coffee Date
2005 McBride: To je vražda, madam (TV film)
2004 Sladká láska (TV film)
2002 Rande pro mírně pokročilé
2001 Jako kočky a psi
2000 Tempest Eye
The Amati Girls
1998 Maffiósso
Waiting for Woody
1997 Eat Your Heart Out
1996 Edie & Pen
Qiana
Wedding Bell Blues
1993 Nebezpečné vyšetřování
1992 Smrt jí sluší
1990 Ďáblové na kolech
Dárce (TV film)
Moje modré nebe
1989 Červené jako krev
Wedding Band
1987 Rozkacená sudba
Tajemství mého úspěchu
1984 Love Scenes
1981 Leave 'em Laughing (TV film)
1975 Big Rip-Off, The (TV film)
1974 Crackle of Death (TV film) - a.z.

TV seriály

2014 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Kompenzace maturitního plesu (S08E08)
Loupež ve spacím kupé (S08E01)
Porušení statu quo (S07E24)
další epizody (6)
2013 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Cooperova extrakce (S07E11)
Anulace na Den díkůvzdání (S07E09)
Kritické dopady vyzrazení zápletky (S06E15)
2012 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Párové dilema (S06E07)
Minimalizace dopadu návratu (S06E04)
Variabilita večera ve dvou (S06E01)
další epizody (9)
2011 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Variace na Schrödingerovu kočku (S05E05)
Misinterpretace namožených slabin (S05E03)
Výměna spolubydlících (S04E24)
další epizody (6)
2010 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Feromonový zápach zoufalství (S04E05)
Kyber-sexuální deviace (S04E04)
Robotická manipulace (S04E01)
další epizody (4)
2009 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Experiment Gorila (S03E10)
Formulace odplaty (S03E09)
Zesílené vzpomínky (S03E07)
další epizody (7)
2008 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Rozšíření o tapír-Spock (S02E08)
Paradigma zkažené ryby (S02E01)
Lívancová anomálie (S01E11)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Knedlíčkový paradox (S01E07)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Láska, s.r.o. (TV seriál)
Tak trochu mimo (TV seriál)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Noha (S01E03)
2000 Takový je život (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Oh Baby (TV seriál)
Příšerná kocovina (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1997 City Guys (TV seriál)
Fired Up (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
USA High (TV seriál)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Something So Right (TV seriál)
1995 Home Court, The (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Pointman (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál) - herec, a.z.
1990 Kvítko (TV seriál)
Married People (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Head of the Class (TV seriál)
My Sister Sam (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace