foto

Richard Trsťan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Svatá čtveřice
2011 Tambylles (studentský film)
2001 Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Traumaplán (S01E01)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Utrápený květáček (S04E13)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Sekretář (S04E12)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Blondýna na sále (S03E59)
Zahradník má potíže (S03E57)
Co když se to nezahojí? (S03E48)
další epizody (7)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Druhý pokus (S03E33)
Buď tady hodná (S03E29)
Buď já nebo on (S03E28)
další epizody (39)
Četnické humoresky (TV seriál)
Tizian (S03E08)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
S. O. S. (S02E30)
Hledá se sestra (S02E05)
Šťastné konce (S01E86)
další epizody (10)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Víš, že máš mě (S01E22)
Chlap k nakousnutí (S01E21)
Krásné ženy mají krásný život (S01E19)
další epizody (18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace