foto

Morio Kazama

  • nar. 26.4.1949 (69 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nomitori samurai
2017 Koinowa: Konkacu cruising
2016 Scanner: Kioku no Kakera wo Yomu Otoko
2014 Judge!
Sakura Housara (TV film)
Seiten no hekireki
2013 Zvedá se vítr
Šikacuši: džoó no hóigaku (TV film)
2012 Tsuna Hiichatta!
2011 Brutus no Shinzo (TV film)
2009 Instant numa
Koshonin SP (TV film)
2008 Ano Senso wa Nan Datta no ka (TV film)
Rokumeikan (TV film)
Sono hi no mae ni
2007 Cubaki Sandžúró
Paččigi! Love & Peace
2006 Hayashiya Sanpei monogatari (TV film)
Nami no tô (TV film)
Tegami
2005 Buruu kanaria (TV film)
2002 Sennen no koi: Hikaru Gendži monogatari
2001 Stereo Future
2000 Ame ni Nemure (TV film)
Inoči no umi
Kiken na shamen (TV film)
1998 Amagi Goe (TV film)
SF: Episode One
1996 Himo (TV film)
1995 Anata no naka de ikiru: CG seinen no kodoku to ai (TV film)
Mitabi no kaikjó
Šodó kjódžu
1994 Nettai rakuen kurabu
Onnazakari
1991 1970 bokutachi no seishun (TV film)
1990 Isan sôzoku
Ten to Chi to
1988 Idžintači to no nacu
1987 Seišun kakeoči hen
1986 Atami sacudžin džiken
1985 Sorekara
1984 Shanghai Vance King
Čiheisen
1983 Gejša
Mazakon-keiji no jikenbo (TV film)
Namidabashi
1982 Pochodová píseň z Kamaty
Seišun no mon: Džiricu hen
1981 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 1 (TV film)
1980 Jadžú ši subeši
Shiki Natsuko
1979 Motto šinajaka ni, motto šitataka ni
Muž, který ukradl slunce
Sengo saidai no júkai: Jošinobu-čan džiken (TV film)
1977 Dannoura yomakura kassenki
1975 Orjú džoen: Šibari hada
1974 Akasen saigo no hi: Showa 33-nen 3-gatsu 31-nichi
Hihon: sode to sode
1973 Hirusagari no džódži: Koto mandara
Hirusagari no joji henshin
Hitozuma: nokoribi
Kjósei džidai
Majonaka no jósei
Osanazuma no kokuhaku: tousui!
1964 Robó no iši

TV seriály

2018 Sego-don (TV seriál)
2017 Saki ni umareta dake no boku (TV seriál)
2016 Hope: Kitai zero no šinnjú šain (TV seriál)
2015 Age Harassment (TV seriál)
2014 Gomen ne seišun (TV seriál)
2013 Jae no sakura (TV seriál)
Kurokóči (TV seriál)
dinner (TV seriál)
2011 Taisecu na koto wa subete kimi ga ošietekureta (TV seriál)
Tsukahara bokuden (TV seriál)
2010 Jak jsem se vdala za Gegegeho (TV seriál)
2009 Arifureta Kiseki (TV seriál)
Meitantei Asami Micuhiko (TV seriál)
2008 CHANGE (TV seriál)
2007 Asakusa Fukumaru Ryokan 2 (TV seriál)
2005 Onna no ičidaiki (TV seriál)
Tóhai densecu Akagi: Jami ni maiorita tensai (TV seriál)
2004 Puraido (TV seriál)
2003 Kaettekita Locker no Hanako-san (TV seriál)
2002 Locker no Hanako-san (TV seriál)
天国への階段 (TV seriál)
2001 Onmjódži (TV seriál)
Wataši o rjokan ni curetette (TV seriál)
1999 Romance (TV seriál)
1998 Hicujó no nai hito (TV seriál)
1997 Amakarashan (TV seriál)
1996 Furuhata Ninzaburó 2 (TV seriál)
Mou Gaman Dekinai! (TV seriál)
1994 Good Mourning (TV seriál)
1993 Tsugono Ii Onna (TV seriál)
1986 Bjakkotai (TV seriál)
Kono Ko Dare no Ko? (TV seriál)
1985 Haruno Nami (TV seriál)
Shoujo ni Nani ga Okotta ka (TV seriál)
1983 スチュワーデス物語 (TV seriál)
1980 3 nen B gumi Kinpachi Sensei 2 (TV seriál)
1978 Otei-chan (TV seriál)

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace