foto

Phil Abraham

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2009 Miluji tě, Beth Cooperová
2007 Lucky Man
M.O.N.Y. (TV film)
2006 Annapolis
2003 Our Town (TV film)
1999 Hýčkaná nevinnost
1997 Trouble on the Corner

TV seriály

2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Babylon (S01E06)
Nový Amsterdam (S01E04)
Figarova svatba (S01E03)
další epizody (5)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Modrá kometa (S06E20)
Chovej se jako chlap (S06E17)
Domácí kino Sopranů (S06E13)
2006 Six Degrees (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Studené kameny (S06E11)
Pouť (S06E09)
Výstava luxusního zboží (S06E07)
další epizody (6)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nic ve zlém (S05E13)
Zkušební sen (S05E11)
Neznámí muži tmavé pleti (S05E09)
další epizody (7)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Příboj (S04E13)
Volání o pomoc (S04E11)
Někdo to musel udělat (S04E09)
další epizody (7)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Jednočlenná armáda (S03E13)
Noční výlet (S03E11)
Podraz (S03E09)
další epizody (5)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Panoptikum (S02E13)
Rytíř v bílém brnění (S02E12)
Domácí vězení (S02E11)
další epizody (13)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Sen o Jeannie Cusamanové (S01E13)
Isabella (S01E12)
Nikdo nic neví (S01E11)
další epizody (6)

Dokumentární

2002 Great Projects: The Building of America (TV film)
1999 My Voyage to Italy (TV seriál)
1997 Scratch the Surface
1996 Nobody's Business
1994 George Marshall & the American Century (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 GLOW (TV seriál)
Rosalie (S02E09)
Daredevil (TV seriál)
One Last Shot (S03E12)
2017 Dlouhá cesta domů (TV seriál)
Bouře (E02)
Válka (E01)
GLOW (TV seriál)
Debbie Does Something (S01E05)
The Defenders (TV seriál)
Royal Dragon (E04)
Batesův motel (TV seriál)
Marion (S05E06)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Sing It, White Effie (S05E05)
Pissters! (S05E03)
2016 Dobré mravy (TV seriál)
Rodinná večeře (S01E07)
Luke Cage (TV seriál)
Soliloquy of Chaos (S01E12)
Daredevil (TV seriál)
Dogs to a Gunfight (S02E02)
Bang (S02E01)
Bosch (TV seriál)
Queen of Martyrs (S02E09)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
NeXT (S03E10)
Batesův motel (TV seriál)
Dokud vás smrt nerozdělí (S04E03)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Friends in Low Places (S04E08)
Ray Donovan (TV seriál)
Federální bradavková inspekce (S04E04)
2015 Daredevil (TV seriál)
Cut Man (S01E02)
Into the Ring (S01E01)
Agresivní virus (TV seriál)
Ve slepé uličce (S02E11)
Vrah (S02E10)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Heaven Is a Place (S02E10)
New Coke (S02E02)
Batesův motel (TV seriál)
Norma Louise (S03E06)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Trust No Bitch (S03E13)
We Can Be Heroes (S03E11)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Ztracený obzor (S07E12)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Pán (S01E13)
Those Who Kill (TV seriál)
Rocking the Boat (E03)
Orange Is the New Black (TV seriál)
It Was the Change (S02E12)
A Whole Other Hole (S02E04)
Ray Donovan (TV seriál)
Poklady a půjčky (S02E03)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Strategie (S07E06)
2013 Hostages (TV seriál)
Mystérium sexu (TV seriál)
Falická vítězství (S01E11)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Moscow Mule (S01E08)
Stoupenci zla (TV seriál)
V obležení (S01E05)
Zločin (TV seriál)
From Up Here (S03E11)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Milosrdenství nelze vynutit (S06E12)
Lepší polovička (S06E09)
2012 Jak prosté (TV seriál)
You Do It to Yourself (S01E09)
Pohřešovaný (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Sayonara, Hiawatha (S02E09)
Ogi Jun (S02E04)
Šéf (TV seriál)
Redemption (S02E04)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Ta druhá (S05E11)
Lady Lazarus (S05E08)
Tráva (TV seriál)
Pět mil od Yetzer Hara (S08E08)
2011 Hell on Wheels (TV seriál)
A New Birth of Freedom (S01E03)
Lights Out (TV seriál)
Lovci lebek (TV seriál)
Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
The Playboy Club (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Učitel (S01E05)
Živí mrtví (TV seriál)
Zásah v pravou chvíli (S02E03)
Dobrá manželka (TV seriál)
Smrt obhájce (S02E19)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
I Did Kill You, Didn't I? (E15)
Ve službách FBI (TV seriál)
Past na láhev (S01E12)
Zákon gangu (TV seriál)
Znovu doma (S03E12)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Čínská zeď (S04E11)
Letní muž (S04E08)
Vztahy s veřejností (S04E01)
2009 Perníkový táta (TV seriál)
Je to za námi (S02E10)
Zákon gangu (TV seriál)
Musíme si pomáhat (S02E11)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dárek na památku (S03E08)
Mlha (S03E05)
Mimo město (S03E01)
2008 Havárie (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Smetánka (S02E11)
Maidenform (S02E06)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Tulákova značka (S01E08)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Starý časy (S06E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace