foto

Magnus Krepper

  • nar. 10.1.1967 (53 let)
    Norrköping, Östergötlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Margrete den Første
2019 Srdcová královna
2018 Dansa först
Infekce
Před mrazem
Zrodila se Astrid
2017 Der Kommissar und das Kind (TV film)
Elias og Storegaps hemmelighet
2016 Alt det vakre
Lena Fauch - Du sollst nicht töten (TV film)
Tulen morsian
2015 Nylon
Rajský pokoj
2014 Gentlemen
2013 IRL
2012 Call Girl
2011 Iris
Pokoj 304
Tatort - Borowski und der coole Hund (TV film)
2010 Kennedys Hirn (TV film)
Ond tro
2009 Dívka, která kopla do vosího hnízda
Dívka, která si hrála s ohněm
Originál
Småvilt
2008 Dobrá rada
Selma (TV film)
2006 Tusenbröder - Återkomsten
2005 Z úst do úst
2004 Tři slunce
2003 Když se otočím
Misa a vlk
Silný jako lev
Sprickorna i muren
2002 En kärleksaffär (TV film)
2001 Bekännelsen (TV film)
Familjehemligheter
Jako bílý sníh
1999 Stora och små mirakel
Vägen ut
1997 Kärlek och hela alltihopa

TV seriály

2020 Når støvet har lagt sig (TV seriál)
2019 De dagar som blommorna blommar (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2018 Liberty (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2017 Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
Fallet (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (6)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Liebesrausch (E13)
2016 Det mest förbjudna (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Das Versprechen (E11)
2015 Ditte og Louise (TV seriál)
Norskov (TV seriál)
The Hundred Code (TV seriál)
Wenn du glaubst du gewinnst (E12)
Geheimnisse (E10)
Wintermädchen (E01)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Wilde Nächte (E17)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Místo na slunci (E06)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)
Solsidan (TV seriál)
Cancernoja och ideellt arbete (S02E05)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
Millennium (TV seriál)
Luftslottet som sprängdes, del 2 (E06)
Luftslottet som sprängdes, del 1 (E05)
Flickan som lekte med elden, del 2 (E04)
další epizody (4)
Solsidan (TV seriál)
Midsommarfest (S01E09)
Kim på middag (S01E08)
2009 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Der sterbende Dandy (E05)
2008 Häxdansen (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2005 God morgon alla barn (TV seriál)
2004 Kniven i hjärtat (TV seriál)
2003 De drabbade (TV seriál)
2002 Bella bland kryddor och kriminella (TV seriál)
Det brinner! (TV seriál)
Tusenbröder (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Annonsmannen (S02E06)
2000 Det grovmaskiga nätet (TV seriál)
Herr von Hancken (TV seriál)
1998 När karusellerna sover (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)
Skilda världar (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Tusen bitar

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky