foto

Dong-hwi Lee

  • nar. 22.7.1985 (35 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Saehaejeonya
2020 Telefon
2019 Eksiteu
Eorin euiroiin
Extreme Job
2017 Buradeo
Jaesim
Tajná mise v Soulu
Wonlain
2016 Komorná
Laiteu mai paieo
2015 Dorihwaga
Leokki
Veterán
2014 Cheongchoonyechan
Paeshyeonwang
Plačící muž
Tajja : shinui son
Vnitřní krása
2013 Bamui yeowang
Gamshijadeul
Jibeuro ganeun gil
Namjjeukeuro twieo

TV seriály

2020 SF8 (TV seriál)
Empty Body (E08)
Manxin (E04)
2019 Prezident v pořadí: 60 dní (TV seriál)
Ssabnida cheonlimamadeu (TV seriál)
2017 Jachelbalgwang opiseu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2016 Anturaji (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Ppalgan seonsaengnim (TV seriál)
Eungdabhala 1988 (TV seriál)
Goodbye, My Youth. Goodbye, Ssangmundong (E20)
You Did Your Very Best (E19)
Goodbye, First Love (E18)
další epizody (4)
2015 Eungdabhala 1988 (TV seriál)
Life is Irony - I (E16)
Between Love and Friendship (E15)
Don't You Worry (E14)
další epizody (16)
Yihonbyunhosaneun yeonaejoong (TV seriál)
2014 Joseon chongjabi (TV seriál)
Episode 22 (E22)
Episode 21 (E21)
Episode 20 (E20)
další epizody (22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky