foto

Casper Crump

  • nar. 11.7.1977 (40 let)
    Kodaň, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Legenda o Tarzanovi
Undercover
2014 Helium
2012 Talenttyven
Téměř dokonalý
2009 Přes ulici, pod vodou
2004 Familien Gregersen

TV seriály

2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Legendary (S01E16)
Destiny (S01E15)
River of Time (S01E14)
další epizody (10)
2015 The Flash (TV seriál)
Legends of Today (S02E08)
Arrow (TV seriál)
Legends of Yesterday (S04E08)
2011 Lykke (TV seriál)
2009 Kristian (TV seriál)
Lærkevej (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
2008 Livvagterne (TV seriál)
2007 2900 Happiness (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace