foto

Casper Crump

  • nar. 11.7.1977 (43 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Legenda o Tarzanovi
Undercover
2013 Helium
2012 Talenttyven
Téměř dokonalý
2009 Přes ulici, pod vodou
2004 Familien Gregersen

TV seriály

2020 Ambassadøren (TV seriál)
Aftalen (E10)
Andre boller på suppen (E09)
Lukket inde (E08)
další epizody (10)
2019 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Hey, World! (S04E16)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Legendary (S01E16)
Destiny (S01E15)
River of Time (S01E14)
další epizody (10)
2015 Flash (TV seriál)
Legendy současnosti (S02E08)
Arrow (TV seriál)
Legends of Yesterday (S04E08)
2011 Lykke (TV seriál)
2009 Kristian (TV seriál)
Livvagterne (TV seriál)
Lærkevej (TV seriál)
Sådan er livet (S01E05)
Alle hemmeligheder har en nabo (S01E03)
De skyldige (S01E01)
Vražda (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
2007 2900 Happiness (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky