foto

Pep Anton Muñoz

  • nar. 1956
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Para Elisa
2012 Neuvěřitelná dobrodružství Tada Stonese
Viaje a Surtsey
2010 Jindřich IV. Navarrský
2009 Ens veiem demà
2008 Vítejte ve firmě Farewell-Gutmann
1999 La ciudad de los prodigios
1996 T'odio, amor meu (TV film)
1994 Don Jaume, el conquistador
1993 Monturiol, el senyor del mar
Ni un pam de net
1984 Crits sords
1983 Atrapado

TV seriály

2017 Traición (TV seriál)
2011 Barcelona, ciutat neutral (TV seriál)
Grand Hotel (TV seriál)
Isabel (TV seriál)
2010 Ull per ull (TV seriál)
2008 Serrallonga (TV seriál)
2002 Majoria absoluta (TV seriál)
2001 Jet Lag (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
1996 Cròniques de la veritat oculta (TV seriál)
Nissaga de poder (TV seriál)
1993 Agència de viatges (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky