foto

Stefan Murr

  • nar. 25.4.1976 (45 let)
    Bad Tölz, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Flucht durchs Höllental (TV film)
Mit der Tür ins Haus (TV film)
2017 Die Lebenden und die Toten - Ein Taunuskrimi (TV film)
Falsche Siebziger (TV film)
Käfer Mary und die Kakerlaken-Mafia (TV film)
2015 Léto u Mazurských jezer (TV film)
Meine allerschlimmste Freundin (TV film)
Tchán (TV film)
2014 Schluss! Aus! Amen! (TV film)
2013 24 Milchkühe und kein Mann (TV film)
Das Märchen von der Prinzessin, die unbedingt in einem Märchen vorkommen wollte
2012 Léto v Alsasku (TV film)
Zpátky domů (TV film)
2011 Rosamunde Pilcher: Rodinná firma (TV film)
Stadtgeflüster - Sex nach Fünf (TV film)
2010 Letzte Ausfahrt Weiden-Ost
2009 Die Drachen besiegen (TV film)
Die göttliche Sophie (TV film)
Snoubenec mé nejlepší přítelkyně (TV film)
2008 Baching (TV film)
Beste Gegend
2007 Beste Zeit
Der geköpfte Hahn
2006 Kurhotel Alpenglück (TV film)
2005 In einem anderen Leben (TV film)
2002 So schnell Du kannst (TV film)
2001 Und morgen Italien (TV film)
1998 Neue Freiheit - keine Jobs
1972 Ein Toter stoppt den 8 Uhr 10 (TV film)
1965 Liebe nicht ausgeschlossen (TV film)

TV seriály

2021 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Spiel des Lebens (E11)
2019 Akte Lansing (TV seriál)
Marie fängt Feuer (TV seriál)
Den Mutigen gehört die Welt (E10)
Alles oder nichts (E09)
Lügen und Geheimnisse (E08)
další epizody (4)
Soko Vídeň (TV seriál)
Der Geist (S14E09)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Aller guten Dinge sind drei (S22E14)
2018 Servus Baby (TV seriál)
Manisch (S01E02)
Hölle (S01E01)
Marie fängt Feuer (TV seriál)
Kleine Sünden (E06)
Zweite Chance (E05)
Bettys Diagnose (TV seriál)
Verletzte Gefühle (S04E16)
2017 Zmizení (TV seriál)
Eine Familie (E04)
Zwei Mütter (E03)
Weil wir euch lieben (E02)
další epizody (4)
Marie fängt Feuer (TV seriál)
Nichts als die Wahrheit (E04)
Allein war gestern (E03)
2016 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Vater sein dagegen sehr (E02)
Für immer und ewig (E01)
Lena Lorenz (TV seriál)
Entscheidung fürs Leben (S02E01)
Katie Fforde (TV seriál)
Čas lásky a naděje (E26)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
Geschiedene Leute (S01E12)
Stein im Bauch (S01E11)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Vatergefühle (S01E10)
Hubert a Staller (TV seriál)
Die Schöne und das Biest (S03E12)
Místo činu (TV seriál)
Blackout (S45E29)
2013 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Bittere Pillen (E19)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
Inga Lindström (TV seriál)
Čtyři lásky (E44)
Místo činu (TV seriál)
Mnichov - Hluboký spánek (S43E35)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Das Versprechen (S01E01)
Franzi (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Schulmädchen (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Divadelní záznam

2014 Der Komödienstadel - Wenn’s lafft, dann lafft’s (divadelní záznam)
2010 Der Komödienstadel - Die Doktorfalle (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Duttenfeiler (divadelní záznam)
2009 Der Komödienstadel - Glenn Miller & Sauschwanzl (divadelní záznam)
2008 Der Komödienstadel - Pension Schaller (divadelní záznam)
2007 Der Komödienstadel - Alles fest im Griff (divadelní záznam)
2006 Der Komödienstadel - Der Prämienstier (divadelní záznam)
2005 Der Komödienstadel - Herzsolo (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Karten lügen nicht (divadelní záznam)
Der Kömedienstadel - Amerikaner mit Zuckerguss (divadelní záznam)
Der Kömedienstadel - Die Maibaumwache (divadelní záznam)
2004 Der Komödienstadel - 's Brezenbusserl (divadelní záznam)
2001 Der Kömedienstadel - Die Jacobi-Verschwörung (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2017 Die Bayerischen Bremer Stadtmusikanten (TV pořad)
1982 Auf dem Nockherberg (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky