foto

Stefan Murr

  • nar. 25.4.1976 (44 let)
    Bad Tölz, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Flucht durchs Höllental (TV film)
Mit der Tür ins Haus (TV film)
2017 Die Lebenden und die Toten - Ein Taunuskrimi (TV film)
2016 Katie Fforde: Čas lásky a naděje (TV film)
2015 Léto u Mazurských jezer (TV film)
Meine allerschlimmste Freundin (TV film)
Tchán (TV film)
2014 Schluss! Aus! Amen! (TV film)
Tatort - Blackout (TV film)
2013 24 Milchkühe und kein Mann (TV film)
Das Märchen von der Prinzessin, die unbedingt in einem Märchen vorkommen wollte
2012 Inga Lindström: Čtyři lásky (TV film)
Léto v Alsasku (TV film)
Místo činu: Mnichov - Hluboký spánek (TV film)
Zpátky domů (TV film)
2011 Rosamunde Pilcher: Rodinná firma (TV film)
Stadtgeflüster - Sex nach Fünf (TV film)
2010 Letzte Ausfahrt Weiden-Ost
2009 Die Drachen besiegen (TV film)
Die Göttliche Sophie (TV film)
Snoubenec mé nejlepší přítelkyně (TV film)
2008 Baching (TV film)
Beste Gegend
2007 Beste Zeit
Der geköpfte Hahn
2006 Kurhotel Alpenglück (TV film)
2005 In einem anderen Leben (TV film)
2002 So schnell Du kannst (TV film)
2001 Und morgen Italien (TV film)
1998 Neue Freiheit - keine Jobs
1972 Ein Toter stoppt den 8 Uhr 10 (TV film)
1965 Liebe nicht ausgeschlossen (TV film)

TV seriály

2019 Akte Lansing (TV seriál)
Marie fängt Feuer (TV seriál)
Den Mutigen gehört die Welt (E10)
Alles oder nichts (E09)
Lügen und Geheimnisse (E08)
další epizody (4)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Aller guten Dinge sind drei (S22E14)
2018 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Kleine Sünden (E06)
Zweite Chance (E05)
2017 Zmizení (TV seriál)
Eine Familie (E04)
Zwei Mütter (E03)
Weil wir euch lieben (E02)
další epizody (4)
Marie fängt Feuer (TV seriál)
Nichts als die Wahrheit (E04)
Allein war gestern (E03)
2016 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Vater sein dagegen sehr (E02)
Für immer und ewig (E01)
Lena Lorenz (TV seriál)
Entscheidung fürs Leben (S02E01)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Vatergefühle (S01E10)
2013 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Bittere Pillen (E19)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Franzi (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Schulmädchen (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Divadelní záznam

2014 Der Komödienstadel - Wenn’s lafft, dann lafft’s (divadelní záznam)
2010 Der Komödienstadel - Die Doktorfalle (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Duttenfeiler (divadelní záznam)
2009 Der Komödienstadel - Glenn Miller & Sauschwanzl (divadelní záznam)
2008 Der Komödienstadel - Pension Schaller (divadelní záznam)
2007 Der Komödienstadel - Alles fest im Griff (divadelní záznam)
2006 Der Komödienstadel - Der Prämienstier (divadelní záznam)
2005 Der Komödienstadel - Herzsolo (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Karten lügen nicht (divadelní záznam)
Der Kömedienstadel - Amerikaner mit Zuckerguss (divadelní záznam)
Der Kömedienstadel - Die Maibaumwache (divadelní záznam)
2004 Der Komödienstadel - 's Brezenbusserl (divadelní záznam)
2001 Der Kömedienstadel - Die Jacobi-Verschwörung (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1982 Auf dem Nockherberg (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky