foto

Jevgenija Osipova

  • nar. 24.5.1986 (33 let)
    Tula, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Rasplata za sčastě (TV film)
2013 Ikona sezona
2008 Realnyj papa

TV seriály

2019 Galka i Gamajun (TV seriál)
2018 Kogda solnce vzojďot (TV seriál)
V čužom kraju (TV seriál)
2017 Maškin dom (TV seriál)
2016 Gorodskaja rapsodija (TV seriál)
Sinchronistki (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
Pečeně s predskazanijem (TV seriál)
Syn mojego otca (TV seriál)
Vtoraja žizň (TV seriál)
2014 Ljubov govorit (TV seriál)
Pljus Ljubov (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Opasnoje viděo (S03E25)
2013 Ključi ot prošlogo (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Zov predkov (S01E08)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Stěpnyje děti (TV seriál)
Verju (TV seriál)
Zakrytaja škola 3 (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 Zakrytaja škola (TV seriál)
Zakrytaja škola 2 (TV seriál)
2005 Dorogaja Maša Běrezina (TV seriál)
Talisman ljubvi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky