foto

Julija Mavrina

  • nar. 10.9.1984 (36 let)
    Feodosija, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Foto na dokumenty (TV film)
Ikona sezona
Žizň posle žizni (TV film)
2011 Ljubov na dva poljusa (TV film)
2007 Labirinty ljubvi (TV film)
2005 Město bez slunce
2003 Ruské impérium: Začátek 3.
2002 Pisma k Elze
Zoluška (TV film)

TV seriály

2008 Dve suďby 4. Novaja žizň (TV seriál)
2005 Ubojnaja sila (TV seriál)
Bratstvo po oružiju (S06E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky