foto

Thomas Kronthaler

  • nar. 14.2.1967 (52 let)
    Erding, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Wilsberg - Prognose Mord (TV film)
2017 2 Sturköpfe im Dreivierteltakt (TV film)
Wilsberg - MünsterLeaks (TV film)
Zwei Tänzer für Isolde (TV film)
2015 Die Unbeugsame (TV film)
Utta Danella: Pomsta bude sladká (TV film)
2014 Julia und der Offizier (TV film)
Schluß! Aus! Amen! (TV film)
Utta Danella: Když hvězdy padaly (TV film)
2013 24 Milchkühe und kein Mann (TV film)
Sofiino vítězství (TV film)
2012 Das Wunder von Merching (TV film)
Zpátky domů (TV film)
2010 Zimmer mit Tante (TV film)
2009 Gletscherblut (TV film)
Schreibe mir - Postkarten nach Copacabana (TV film)
2008 Der Sushi Baron - Dicke Freunde in Tokio (TV film)
2007 Die Lawine (TV film)
Tango zu dritt (TV film)
2006 Plötzlich Opa (TV film)
2002 Die Scheinheiligen
1993 Der Broz

TV seriály

2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Team Alpin - Endlich wieder wir (TV film)
2017 Zwei Tänzer für Isolde (TV film)
2015 Utta Danella: Pomsta bude sladká (TV film)
2014 Schluß! Aus! Amen! (TV film)
2012 Zpátky domů (TV film)
2007 Die Lawine (TV film)
2002 Die Scheinheiligen

TV seriály

2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2017 2 Sturköpfe im Dreivierteltakt (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace