foto

Matthew Marsh

  • nar. 8.7.1954 (66 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Informer
2017 Der kleine Vampir
2016 Churchill's Secret (TV film)
Reindeer in the Mist
2014 In Clear Sight
2013 Charlotte Link - Das andere Kind (TV film)
Hafen der Düfte (TV film)
2012 Epithet
2010 Zvláštní vztahy (TV film)
2007 Miss Marie Lloyd (TV film)
2006 The Commander: Blacklight (TV film)
2005 Americká kletba
The Commander: Virus (TV film)
2004 Návrat tanečního mistra (TV film)
Patříme k sobě (TV film)
Wall of Silence (TV film)
2003 Real Men (TV film)
Tekoucí písek
Velitelka (TV film)
2002 Miranda
Česká spojka
2001 Spy Game
2000 Newborn (TV film)
1998 Getting Hurt (TV film)
1997 Into the Blue (TV film)
Stopy ve sněhu
1996 Death of a Salesman (TV film)
1995 Nečekané rozuzlení
1993 Dirty Weekend
Genghis Cohn (TV film)
1991 Alambrado
1990 Měsíční hory
1989 Diamantové lebky
1988 An Affair in Mind (TV film)
1987 Čtvrtý protokol
1985 John and Yoko: A Love Story (TV film)

TV seriály

2019 Whiskey Cavalier (TV seriál)
Jaký kraj, takový mrav (E03)
První mise (E02)
Soumrak templářů (TV seriál)
Death Awaits (S02E07)
Blood Drenched Stone (S02E06)
Road to Chartres (S02E05)
další epizody (7)
2018 Girlfriends (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Väster om friheten (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Humans (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
další epizody (5)
2017 Love, Lies and Records (TV seriál)
Riviéra (TV seriál)
Villa Carmella (S01E01)
Taboo (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Koruna (TV seriál)
Beryl (S02E04)
2016 The Coroner (TV seriál)
Life (S02E06)
2015 Arthur & George (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Capital (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2014 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Nepřátelé člověka (S02E09)
Pád z nebes (S02E08)
V říši mrtvých (S02E06)
další epizody (5)
2013 Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Pigalle (E04)
2011 V utajení (TV seriál)
2010 Luther (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 1 (S01E01)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Confession (S03E04)
2008 Jak nežít svůj život (TV seriál)
Jaký otec, takový Don (S01E06)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Život zrozený z ohně (S02E03)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt na gilotině (S10E07)
2007 MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S06E10)
Epizoda 9 (S06E09)
Epizoda 8 (S06E08)
další epizody (10)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
2005 Je to soda (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2003 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Malované krví (S06E03)
2002 Krůček k vraždě (TV seriál)
Regrets (S02E08)
2001 The Cazalets (TV seriál)
2000 Monarch of the Glen (TV seriál)
1998 A Respectable Trade (TV seriál)
Jistá spravedlnost (TV seriál)
1996 Madson (TV seriál)
1995 Game On! (TV seriál)
1994 Crocodile Shoes (TV seriál)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
Červený trpaslík (TV seriál)
Hololoď (S05E01)
1990 Hazardér (TV seriál)
1989 Children's Ward (TV seriál)
1988 Pachuť smrti (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)

Dokumentární

2000 Glenn Miller's Last Flight (TV film)
1988 The Modern World: Ten Great Writers (TV seriál)

Divadelní záznam

2012 The Last of the Haussmans (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky