foto

Ye-ryeong Kim

  • nar. 17.3.1969 (50 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Wedingdeureseu
2009 Narara penggwin
2008 Eorin wangja
2007 Beurabo mai raipeu
2006 Pokryeok sseokeul
Yeoreumi gagjeone
2005 Aein
Eomma
2002 Beoseu, jeongryujang
Dong seung
1997 Sekai dakteo
1996 Naeilro heureuneun kang
1995 Nuga naleul michige haneunga
1994 Jeoldae sarang

TV seriály

2019 Seulpool Ddae Saranghanda (TV seriál)
Yeoreuma Butakhae (TV seriál)
2018 Kati sallaeyo (TV seriál)
Padoya, padoya (TV seriál)
Radio romaenseu (TV seriál)
2017 Naeseongjeokin boseu (TV seriál)
2016 Byeolnan gajok (TV seriál)
Sarangeun bangulbangul (TV seriál)
2015 Areumdawoon naui shinboo (TV seriál)
Bameul geotneun sunbi (TV seriál)
Eomma (TV seriál)
2014 Angkeumhan dolsingnyeo (TV seriál)
Joseon chongjabi (TV seriál)
2013 Ki hwanghoo (TV seriál)
Monseuta (TV seriál)
Nae chingooneun ajik salaittda (TV seriál)
Orora gongjoo (TV seriál)
Sarangeun noraereul tago (TV seriál)
2012 Daewangwi ggoom (TV seriál)
Haereul poomeun dal (TV seriál)
Keudaereul saranghamnida (TV seriál)
Poolhawooseu take 2 (TV seriál)
2010 Peurejidenteu (TV seriál)
Yiutjip wensoo (TV seriál)
2008 Raipeu saengmyeong teukbyeoljosatim (TV seriál)
Seutaui yeonin (TV seriál)
2007 Wonbyeokhan yioteul mannineun beom (TV seriál)
2006 Moojeokeui nakhasan yowon (TV seriál)
2005 Hwansaeng - nekseuteu (TV seriál)
2004 Kumiho woejeon (TV seriál)
2003 Sangduya, hakgyogaja! (TV seriál)
1998 Baekya 3.98 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace