foto

Jan Sklenář

  • nar. 19.10.1978 (40 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Narušitel
2006 Akvabely (divadelní záznam)
2003 Nuda v Brně

TV seriály

2014 České století (TV seriál)
Ať si jdou (1992) (E09)
Poslední hurá (1989) (E08)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
Flirt s cizincem (E12)

TV pořady

2018 Ceny Czech Grand Design 2017 (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace