foto

Jan Sklenář

  • nar. 19.10.1978 (42 let)
    Brno, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Narušitel
2003 Nuda v Brně

TV seriály

2014 České století (TV seriál)
Ať si jdou (1992) (E09)
Poslední hurá (1989) (E08)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
Flirt s cizincem (E12)

Divadelní záznam

2010 Kudykam (divadelní záznam)
2006 Akvabely (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2012 Běžkotoulky (TV seriál)

TV pořady

2016 Cyklopotulky (TV pořad)
2009 Cyklotoulky (TV pořad)

Host

TV pořady

2018 Ceny Czech Grand Design 2017 (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky