foto

Christoph Süß

  • nar. 17.12.1967 (52 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Zettl
2008 Beste Gegend

TV seriály

2019 Akte Lansing (TV seriál)
München Mord (TV seriál)
Die Unterirdischen (E09)
Leben und Sterben in Schwabing (E08)
2018 München Mord (TV seriál)
Die ganze Stadt ein Depp (E07)
2017 München Mord (TV seriál)
Auf der Straße, nachts, allein (E06)
Einer der's geschafft hat (E05)
2016 München Mord (TV seriál)
Wo bist du, Feigling? (E04)
Kein Mensch, kein Problem (E03)
2014 München Mord (TV seriál)
Die Hölle bin ich (E02)
Wir sind die Neuen (E01)
1986 Rette mich, wer kann (TV seriál)

Divadelní záznam

2017 Bayerischer Filmpreis 2016 (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2020 Bayerischer Filmpreis 2019 (TV pořad) - mod.
Bestes Kabarett! - HEIMAT - Do samma dahoam (TV pořad)
2019 Bayerischer Fernsehpreis 2019 (TV pořad) - mod.
2016 Bayerischer Filmpreis 2015 (TV pořad)
Ringlstetter (TV pořad)
2007 Nachtlinie (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky