foto

Julian Schmieder

  • nar. 1979
    Karlsruhe, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Und tot bist Du! – Ein Schwarzwaldkrim (TV film)
2015 Inga Lindström: Osudová výměna (TV film)
Storno - Todsicher versichert (TV film)
2014 Stereo
2013 Bumpy Night
München Mord – Wir sind die Neuen (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tod macht Engel aus uns allen (TV film)
2011 Für immer 30 (TV film)
2010 Die Route (TV film)
2009 Crew United - wozu hat man freunde?! (studentský film)
2008 Místo činu: Mnichov - Zakázaná vášeň (TV film)
Ohnmacht (TV film)
2007 Kaltmiete
2006 Deutschmänner (TV film)
Místo činu - Bez boje (TV film)
2005 Hlasy minulosti II (TV film)
2004 Grüße aus Kaschmir (TV film)
2003 Mädchen Nr. 1 (TV film)

TV seriály

2017 Kobra 11 (TV seriál)
Duchové minulosti (S22E07)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Zukunft – Teil 2 (S03E09)
Zukunft – Teil 1 (S03E08)
Rollenspiel (S03E07)
další epizody (4)
2014 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Ponyhilfe.de (S04E07)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace