foto

Bill Little

  • nar. 29.12.1954 (63 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Trained to Kill
2011 Revenge
2000 Sláva vítězům
Spoluvina
1994 Chasing the Deer
1992 Salt on Our Skin
1991 Advocates I (TV film)

TV seriály

2010 Frankie Boyle's Tramadol Nights (TV seriál)
2002 River City (TV seriál)
1995 Hamish Macbeth (TV seriál)
1988 Rab C. Nesbitt (TV seriál)
1987 Brond (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
1978 Scotch & Wry (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Trained to Kill
2011 Revenge

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Trained to Kill
2011 Revenge

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace