foto

Hélène Vauquois

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 La Prochaine Fois je viserai le cœur
2013 Les Lendemains
2006 Affaire Pierre Chanal, L' (TV film)
2004 Silence de la mer, Le (TV film)
2003 Děti deště
2001 Ami Fritz, L' (TV film)
1996 Sortez des rangs
1995 Le Malingot (TV film)
1989 Jeanne d'Arc, le pouvoir de l'innocence (TV film)
Vzpomínka na štěstí (TV film)
1988 Čokoláda
1985 Histoire en marche: Les prisonnières, L' (TV film)

TV seriály

2007 Nováčci (TV seriál)
Dommage collatéral (S02E01)
2005 Žena zákona (TV seriál)
Un homme peut en cacher un autre (S10E02)
2002 Âge sensible (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Secret de famille (S07E03)
2001 Commissariat Bastille (TV seriál)
1999 Monos, Les (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Louis Page (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Náš učitel (TV seriál)
1989 Tribunal (TV seriál)
1984 Pomněnková Marie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace