foto

Gustav Lindh

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Hong Kong IFF

Herecká filmografie

Filmy

2021 The Northman
2020 ORCA
Rytíři spravedlnosti
2019 Srdcová královna
2018 Maria Wern – Viskningar i vinden (TV film)
2017 Vilken jävla cirkus
2015 Kruh

TV seriály

2020 Medvědín (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Top Dog (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Älska mig (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2019 De dagar som blommorna blommar (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Älska mig (TV seriál)
Är du lycklig? (S01E06)
Jag vill se framåt (S01E05)
Kan du älska mig nu? (S01E04)
další epizody (6)
2017 Jordskott (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2016 Vražedná konstelace (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (7)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Smrt v ohni (S05E06)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky