foto

Obi Ndefo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Vampires in Venice
2003 Filet of 4

TV seriály

2005 Hvězdná brána (TV seriál)
Avalon, část druhá (S09E02)
Avalon, část první (S09E01)
2003 Západní křídlo (TV seriál)
Separation of Powers (S05E07)
Hvězdná brána (TV seriál)
Orpheus (S07E04)
2002 Dawsonův svět (TV seriál)
Merry Mayhem (S06E10)
Hvězdná brána (TV seriál)
Svornost (S06E09)
Bojovník (S05E18)
2001 Dawsonův svět (TV seriál)
Admissions (S04E17)
2000 Dawsonův svět (TV seriál)
A Family Way (S04E05)
True Love (S03E23)
To Green, with Love (S03E16)
další epizody (5)
Hvězdná brána (TV seriál)
Hadí zášť (S04E14)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
V jediném okamžiku (S06E12)
Columbo (TV seriál)
Vražda s příliš mnoha notami (S10E13)
1999 Angel (TV seriál)
Osamělá srdce (S01E02)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Baby (S01E06)
Hurricane (S01E05)
Kiss (S01E03)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Cesta válečníka (S04E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace