foto

Hans Noever

  • nar. 10.5.1928 (92 let)
    Krefeld, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Místo činu: Kolín - Zrada (TV film)
2000 Tatort - Die Möwe (TV film)
1998 Tatort - Allein in der Falle (TV film)
1997 Tatort - Hahnenkampf (TV film)
1996 Tatort - Kolportage (TV film)
1995 Tatort - Im Herzen Eiszeit (TV film)
1993 Tatort - Stahlwalzer (TV film)
1991 Tatort - Telefongeld (TV film)
1990 Místo činu - Zbraň (TV film)
1989 Místo činu - Káťa mlčí (TV film)
1986 Lockwood Desert, Nevada
1985 Gefahr für die Liebe - Aids
1984 Wanda (TV film)
1982 Die Flügel der Nacht
1981 Total vereist
1980 Cena za přežití
1979 Nacht mit Chandler, Die
1978 Frau gegenüber, Die
1973 Zahltag

TV seriály

1993 Sahara-Projekt, Das (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
Reporter (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1974 Bannister ist verschwunden

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Místo činu - Zbraň (TV film)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky