foto

Sydney Sweeney

  • nar. 12.9.1997 (21 let)
    Spokane, Washington, USA

Biografie

Ačkoli natáčí filmy a seriály již od roku 2009, její popularita a obsazovanost stále stoupá. Významně na sebe upozornila v roce 2018, a to v seriálech Příběh služebnice, kde hrála klidnou Eden a Ostré předměty, kde naopak ztvárnila psychicky narušenou dívku. Zahrála si ale také ve filmech, např. mysteriózní Záhada Silver Lake, hororové drama Tell Me Your Name či thriller s komediálním nádechem Love me or Else.

Podle jejích vlastních slov hraje složité, různorodé, temné postavy, které mají úplně jinou osobnost než má ona sama. Ke každé postavě si sepisuje podrobné poznámky, zkoumá například vzpomínky hrdinek a ručně si píše i jiné postřehy, které jí pomáhají proniknout do ženského komplikovaného světa. Sydney má bratra Trenta, který je rovněž hercem.

sidonka

Herecká filmografie

Filmy

2019 Big Time Adolescence
Clementine
Tenkrát v Hollywoodu
2018 Love me or Else
Tell Me Your Name
Záhada Silver Lake
2017 Dead Ant
Relentless
Vikes
2016 Cassidy Way
Manic (TV film)
The Horde
2015 Obchod s nevinností
The Martial Arts Kid
2014 Angels in Stardust
2013 Spiders
2011 Hollywoodské straky (TV film)
2010 Poppies: Odyssey of an Opium Eater
The Ward
2009 ZMD: Zombies of Mass Destruction

TV seriály

2019 Euphoria (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2018 Everything Sucks! (TV seriál)
We Were Merely Freshmen (E10)
My Friends Have Been Eaten by Spiders (E09)
I Just Wanna Be Anybody (E08)
další epizody (10)
Ostré předměty (TV seriál)
Falling (E07)
Cherry (E06)
Closer (E05)
další epizody (7)
Příběh služebnice (TV seriál)
Postpartum (S02E12)
The Last Ceremony (S02E10)
Smart Power (S02E09)
další epizody (7)
2017 Prolhané krásky (TV seriál)
Til DeAth Do Us PArt (S07E20)
Průměrňákovi (TV seriál)
The Final Final (S08E22)
2014 Chirurgové (TV seriál)
Bez a konce a začátku (S11E06)
2011 Nakopni to (TV seriál)
2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
90210: Nová generace (TV seriál)
Nelítostná pomsta (S03E06)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Hysterická slepota (S04E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Napodobitel (S05E08)

Host

TV pořady

2017 The IMDb Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace