foto

Sydney Sweeney

  • nar. 12.9.1997 (22 let)
    Spokane, Washington, USA

Biografie

Ačkoli natáčí filmy a seriály již od roku 2009, její popularita a obsazovanost stále stoupá. Významně na sebe upozornila v roce 2018, a to v seriálech Příběh služebnice, kde hrála klidnou Eden a Ostré předměty, kde naopak ztvárnila psychicky narušenou dívku. Zahrála si ale také ve filmech, např. mysteriózní Záhada Silver Lake, hororové drama Tell Me Your Name či thriller s komediálním nádechem Love me or Else.

Podle jejích vlastních slov hraje složité, různorodé, temné postavy, které mají úplně jinou osobnost než má ona sama. Ke každé postavě si sepisuje podrobné poznámky, zkoumá například vzpomínky hrdinek a ručně si píše i jiné postřehy, které jí pomáhají proniknout do ženského komplikovaného světa. Sydney má bratra Trenta, který je rovněž hercem.

Sidonka

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nocturne
2019 Big Time Adolescence
Clementine
Tenkrát v Hollywoodu
2018 Já nebo nikdo
Tell Me Your Name
Záhada Silver Lake
2017 Relentless
Vikes
Útok mutantních mravenců
2016 Cassidy Way
Manic (TV film)
The Horde
2015 Obchod s nevinností
The Martial Arts Kid
2014 Angels in Stardust
2013 Pavouci
2011 Hollywoodské straky (TV film)
2010 Poppies: Odyssey of an Opium Eater
The Ward
2009 ZMD: Zombies of Mass Destruction

TV seriály

2020 Euforie (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2019 Euforie (TV seriál)
And Salt the Earth Behind You (S01E08)
Útrapy a strasti při čurání v depresi (S01E07)
Další epizoda (S01E06)
další epizody (8)
2018 Everything Sucks! (TV seriál)
We Were Merely Freshmen (E10)
My Friends Have Been Eaten by Spiders (E09)
I Just Wanna Be Anybody (E08)
další epizody (10)
Ostré předměty (TV seriál)
Pád (E07)
Třešeň (E06)
Blíž (E05)
další epizody (7)
Příběh služebnice (TV seriál)
Po porodu (S02E12)
Poslední obřad (S02E10)
Chytrá síla (S02E09)
další epizody (7)
2017 In the Vault (TV seriál)
Karlis (S01E08)
Valentina (S01E07)
Chris (S01E06)
další epizody (8)
Prolhané krásky (TV seriál)
Til DeAth Do Us PArt (S07E20)
Průměrňákovi (TV seriál)
The Final Final (S08E22)
2014 Chirurgové (TV seriál)
Bez a konce a začátku (S11E06)
2011 Nakopni to (TV seriál)
2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
90210: Nová generace (TV seriál)
Nelítostná pomsta (S03E06)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Hysterická slepota (S04E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Napodobitel (S05E08)

Host

TV pořady

2017 The IMDb Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce