foto

Henrike von Kuick

  • nar. 1985
    Potsdam, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Chasing Paper Birds
2018 Dysfunkční kočka
2016 Na konci lesa (studentský film)
2014 Backpack (studentský film)
Lilly Schönauer: Svatba mé sestry (TV film)
2013 Freiland
Kann ja noch kommen
2012 Am Himmel der Tag
Úprk vpřed
2011 Chatrč v lese
2010 Elf Onkel
2008 Der Baader Meinhof Komplex
Hindernisse des Herzens (TV film)
Weltstadt
2006 Probuzení Šípkové Růženky (TV film)
2003 Hamlet_X

TV seriály

2020 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aus der Not (S20E06)
2018 Policie Hamburk (TV seriál)
Utajené orgie (S13E11)
2016 Kriminalista (TV seriál)
Luna je mrtvá (S11E08)
Místo činu (TV seriál)
Du gehörst mir (S47E07)
2015 Kommissarin Heller (TV seriál)
Schattenriss (E04)
2013 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und die fremde Frau (E02)
2012 Místo činu (TV seriál)
Stuttgart - Hromada střepů (S43E09)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Abrechnung (S08E12)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Fall Gojko Mitic (S11E05)
Místo činu (TV seriál)
Nasse Sachen (S42E19)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Feuerstühle (S05E08)
2005 Pastewka (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)

Dokumentární

2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky