foto

Henrike von Kuick

  • nar. 1985
    Potsdam, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Die defekte Katze
2016 Na konci lesa (studentský film)
2015 Kommissarin Heller - Schattenriss (TV film)
2014 Backpack (studentský film)
Lilly Schönauer: Svatba mé sestry (TV film)
2013 Freiland
Nord Nord Mord - Clüver und die fremde Frau (TV film)
2012 Am Himmel der Tag
Místo činu: Stuttgart - Hromada střepů (TV film)
Úprk vpřed
2011 Chatrč v lese
Tatort - Nasse Sachen (TV film)
2010 Elf Onkel
2008 Baader Meinhof Komplex
Hindernisse des Herzens (TV film)
Weltstadt
2006 Probuzení Šípkové Růženky (TV film)
2003 Hamlet_X

TV seriály

2016 Kriminalista (TV seriál)
Luna je mrtvá (S11E08)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Die Kinder der Flucht (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace