foto

Paul Pavel

  • nar. 17.7.1920
    Paris, Île de France, Francie
  • zem. 2.12.2012 (92 let)
    Saint-Jean-du-Gard, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Žirafí krk
1999 Pornografický vztah
1998 Les Boys II
1997 Le Déménagement
1996 Byt
Les 2 papas et la maman
1994 L'Irrésolu
1989 Láska bez lítosti
1982 Ubožáci
1980 Jean-Sans-Terre (TV film)
Tout le monde m'appele Pa (TV film)
1979 Le Loup-Cervier (TV film)
1978 Double détente (TV film)
1977 Histoire d'une salamandre (TV film)
Les Ambassadeurs
Mimì Bluette ... fiore del mio giardino
1976 Destinée de Monsieur de Rochambeau (TV film)
1975 L'Ingénu (TV film)
1974 Celý jeden život
Impossible... pas français
L'Ange de la rivière morte (TV film)
Le Seuil du vide
1973 Gota de sangre para morir amando, Una
L'epidémie (TV film)
Le Jardinier (TV film)
Le double assassinat de la rue Morgue (TV film)
1972 Le Journal d'un suicidé
1971 L'Odeur des fauves
La Débauche
Un beau monstre
1970 Peau de torpedo, La
Trop petit mon ami
Un âge d'or (TV film)
1969 L'Ardoise
Mléčná dráha
Říkejte mi Matyldo
1968 Nevěsta byla v černém
Tma přede mnou, tma za mnou
Ukradené polibky
1967 25. hodina
Fantomas kontra Scotland Yard
Noc generálů
1966 Avec la peau des autres
La sentinelle endormie
Martin Soldat
1965 Hrom do toho!
La Métamorphose des cloportes
La grosse caisse
Le Vampire de Düsseldorf
Zločin v expresu
1964 L'Insoumis
Paraplíčka ze Cherbourgu
Requiem pour un caïd
Viheltäjät
Víkend na Zuydcoote
1963 Komisař Maigret zuří
1962 Snobs!
Žít svůj život
1961 L'espace d'un matin
Le Sahara brûle
Tak dlouhá nepřítomnost
1960 Díra
L'Espionne sera à Nouméa
Le Caïd
Sergent X
Un couple
1959 Un témoin dans la ville

TV seriály

2001 Lovci pokladů (TV seriál)
Nechoďte do lesa (S02E17)
1977 Bergeval père et fils (TV seriál)
1974 Ardéchois-coeur-fidèle (TV seriál)
Charivari de Janjoie, Le (TV seriál)
Des lauriers pour Lila (TV seriál)
1971 La maison des bois (TV seriál)
1970 Mauregard (TV seriál)
1969 Café du square (TV seriál)
1966 Comment ne pas épouser un milliardaire (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky