foto

Paul Pavel

  • nar. 17.7.1920
    Paříž, Francie
  • zem. 2012
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Žirafí krk
1999 Pornografický vztah
1998 Boys II, Les
1997 Le Déménagement
1996 Byt
Deux papas et la maman, Les
1994 Irrésolu, L'
1989 Láska bez lítosti
1982 Ubožáci
1980 Jean-Sans-Terre (TV film)
Tout le monde m'appele Pa (TV film)
1979 Loup-Cervier, Le (TV film)
1978 Double détente (TV film)
1977 Ambassadeurs, Les
Histoire d'une salamandre (TV film)
Mimì Bluette ... fiore del mio giardino
1976 Destinée de Monsieur de Rochambeau (TV film)
1975 L'Ingénu (TV film)
1974 Ange de la rivière morte, L' (TV film)
Celý jeden život
Impossible... pas français
Seuil du vide, Le
1973 Double assassinat de la rue Morgue, Le (TV film)
Epidémie, L' (TV film)
Gota de sangre para morir amando, Una
Jardinier, Le (TV film)
1972 Journal d'un suicidé, Le
1971 La Débauche
Odeur des fauves, L'
Un beau monstre
1970 Peau de torpedo, La
Trop petit mon ami
Un âge d'or (TV film)
1969 Ardoise, L'
Mléčná dráha
Říkejte mi Matyldo
1968 Nevěsta byla v černém
Tma přede mnou, tma za mnou
Ukradené polibky
1967 25. hodina
Fantomas kontra Scotland Yard
Noc generálů
1966 Avec la peau des autres
La sentinelle endormie
Martin Soldat
1965 Hrom do toho
La Métamorphose des cloportes
La grosse caisse
Vampire de Düsseldorf, Le
Zločin v expresu
1964 L'Insoumis
Paraplíčka ze Cherbourgu
Requiem pour un caïd
Viheltäjät
Víkend na Zuydcoote
1963 Komisař Maigret zuří
1962 Snobs!
Žít svůj život
1961 Espace d'un matin, L'
Sahara brûle, Le
Tak dlouhá nepřítomnost
1960 Caïd, Le
Díra
Espionne sera à Nouméa, L'
Sergent X
Un couple
1959 Un témoin dans la ville

TV seriály

1977 Bergeval père et fils (TV seriál)
1974 Ardéchois-coeur-fidèle (TV seriál)
Charivari de Janjoie, Le (TV seriál)
Des lauriers pour Lila (TV seriál)
1971 La maison des bois (TV seriál)
1970 Mauregard (TV seriál)
1969 Café du square (TV seriál)
1966 Comment ne pas épouser un milliardaire (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace