foto

Irene Montalà

  • nar. 18.7.1976 (42 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 La llave de la felicidad
2014 Asmodexia
Perdona si te llamo amor
2013 Alpha
2012 Insensibles
2010 Čtyřicet sedm dní (TV film)
2008 Anarchistova žena
2007 Andalucía
Nevyřizené účty
2006 Todo está en el aire
Tu vida en 65'
2005 A ras de suelo
Erasmus 2
Ombre d'un crime, L' (TV film)
2004 Nubes de verano
Rottweiler
2003 Lo mejor que le puede pasar a un cruasán
Tempus fugit (TV film)
2002 Erasmus a spol.
Velká kniha grázlů
2001 Carles, príncep de Viana (TV film)
Fausto 5.0
1999 Amic/Amat
1997 Le Grand Batre (TV film)
1996 Una piraña en el bidé

TV seriály

2018 Presunto culpable (TV seriál)
2014 Hermanos (TV seriál)
2013 Na lodi (TV seriál)
La última bala (S03E16)
Fuera de este mundo (S03E15)
Un ruido en el cielo (S03E14)
další epizody (7)
2012 Na lodi (TV seriál)
La energía que mueve el mundo (S03E09)
Quién es quién (S03E08)
La boda (S03E07)
další epizody (10)
2011 Na lodi (TV seriál)
Lži a kabaret (S02E13)
Zrcadlení (S02E12)
Jeden duchařský (S02E11)
další epizody (26)
2010 Internát (TV seriál)
El fin (S07E15)
La luz (S07E14)
El último aliento (S07E13)
další epizody (23)
2009 Internát (TV seriál)
El baile de los culpables (S06E05)
La traición (S06E04)
El hombre lobo (S06E03)
další epizody (14)
2007 Herederos (TV seriál)
R.I.S. Científica (TV seriál)
2006 Mar de fons (TV seriál)
2004 De moda (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
1996 Sitges (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)
Poble nou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace