foto

Andreas Thiele

  • nar. 12.6.1980 (39 let)
    Bad Karlshafen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Last Train Home
2014 Lilly Schönauer: Svatba mé sestry (TV film)
Schnee in Rio
2010 Live Stream (studentský film)
Mein Leben im Off
2007 Krvavá stopa
2005 Šťastná nehoda (TV film)
1997 Mom

TV seriály

2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Elvis a polda (TV seriál)
KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
Sladká Laura (TV seriál)
2003 Štěstí na dosah (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Schulmädchen (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1992 Ingolf Lücks Sketchsalat (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 Mitternachtsspitzen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky