foto

Nels Lennarson

  • nar. 14.10.1972 (47 let)
    Halifax, Nova Scotia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Broil
2019 Mrazivá pomsta
2018 Anthem of a Teenage Prophet
2017 A Rose for Christmas (TV film)
2016 Devátý život Louise Draxe
Hello Destroyer
Who Killed JonBenét? (TV film)
2015 Osudové přítelkyně (TV film)
2014 Black Fly
2013 Příběh vražedkyně (TV film)
Rohy
Vánoční ozdoba (TV film)
2012 Chata v horách
Pes jménem Duke (TV film)
2011 Dlouhá cesta domů (TV film)
Spooky Buddies
Tváře v davu
2010 The Traveler
2009 Nedůvěra (TV film)
2008 Běsnící peklo (TV film)
Free Style
Good People, Bad Things
Kmen Andromeda (TV film)
2007 Boj
Luna: Spirit of the Whale (TV film)
Vzpoura v Seattlu
2006 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Diff'rent Strokes' (TV film)
Menší zlo (TV film)
Nezvratný osud 3
To není můj život (TV film)
V zajetí posedlosti (TV film)
2005 Nejlepší přítelkyně (TV film)
Osudné shledání
Painkiller Jane (TV film)
2003 DC Sniper - 23 dní strachu (TV film)
2002 Buddy - hvězda baseballu
Greenmail
2001 Bizarní frekvence (TV film)
I Am My Father
Mindstorm
Překročená mez
Přísaha
V pavoučí síti (TV film)
2000 Nebezpečná přitažlivost
Scary Movie: Děsnej biják
Special Delivery (TV film)
Tvář smrti

TV seriály

2019 Unspeakable (TV seriál)
Heat-Treatment (1984–1985) (E03)
Contraction (1983–1984) (E02)
iZombie (TV seriál)
Dead Lift (S05E02)
2015 Lovci duchů (TV seriál)
About a Boy (S10E12)
2014 Lidé zítřka (TV seriál)
Brother's Keeper (E14)
2013 Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
2011 Endgame (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
Pax Romana - Vynucený mír (S03E11)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Tower Prep (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
Dutí lidé (S03E10)
Lovci duchů (TV seriál)
Odvrácená strana Měsíce (S05E16)
2009 Smallville (TV seriál)
Stiletto (S08E19)
2008 Hlídka (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Vánoce (S03E09)
2007 Bionická žena (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Lasem lapená (S04E03)
2006 Blade (TV seriál)
Krevní pouta (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
The Screwfly Solution (S02E07)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Přeludy (S03E09)
2004 Hvězdná brána (TV seriál)
Umíráček (S07E16)
2002 Tom Stone (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Dům stínů / Na šikmé ploše / Veterán / Vidina / Hrob (S04E05)
Pohotovost (TV seriál)
Zpětný pohled (S09E10)
2001 Strange Frequency (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Call of the Wild (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
Sekce 9 (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Zbraň (S06E02)
1998 Sedm dní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky