foto

Nels Lennarson

  • nar. 14.10.1972 (44 let)
    Halifax, Nova Scotia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Rose for Christmas (TV film)
2016 Devátý život Louise Draxe
Hello Destroyer
Who Killed JonBenét? (TV film)
2015 Fatal Friends (TV film)
2014 Black Fly
2013 Rohy
She Made Them Do It (TV film)
Vánoční ozdoba (TV film)
2012 Chata v horách
Pes jménem Duke (TV film)
2011 Dlouhá cesta domů (TV film)
Spooky Buddies
Tváře v davu
2010 The Traveler
2009 Nedůvěra (TV film)
2008 Běsnící peklo (TV film)
Free Style
Good People, Bad Things
Kmen Andromeda (TV film)
2007 Boj
Luna: Spirit of the Whale (TV film)
Vzpoura v Seattlu
2006 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Diff'rent Strokes' (TV film)
Menší zlo (TV film)
Nezvratný osud 3
To není můj život (TV film)
V zajetí posedlosti (TV film)
2005 Nejlepší přítelkyně (TV film)
Osudné shledání
Painkiller Jane (TV film)
2003 DC Sniper - 23 dní strachu (TV film)
2002 Buddy - hvězda baseballu
Greenmail
2001 Bizarní frekvence (TV film)
I Am My Father
Mindstorm
Překročená mez
Přísaha
V pavoučí síti (TV film)
2000 Nebezpečná přitažlivost
Scary Movie: Děsnej biják
Special Delivery (TV film)
Tvář smrti

TV seriály

2015 Lovci duchů (TV seriál)
About a Boy (S10E12)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
2011 Endgame (TV seriál)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Dark Side of the Moon (S05E16)
Tower Prep (TV seriál)
2008 Hlídka (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
2007 Bionická žena (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Blade (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Přeludy (S03E09)
Krevní pouta (TV seriál)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
2004 Hvězdná brána (TV seriál)
Umíráček (S07E16)
Láska je Láska (TV seriál)
2002 Tom Stone (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
House of Shadows/One Hand in the Till/Teasdale's Motor Car/The Vision/The Grave (S04E05)
2001 Smallville (TV seriál)
Strange Frequency (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Call of the Wild (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Secret Agent Man (TV seriál)
Sekce 9 (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace